Telephelyeink

JIMNY 6 145 000 Ft-tól

SUZUKI JIMNY

A Jimny megküzd a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal, és oda is eljut, ahova mások nem merészkednek. Szembenéz a természet kihívásaival.


Kényelem - A Jimnyben minden a vezetésről szól. A stílusos, fekete belső visszafogott, mégis vonzó, a kezelőszervek könnyedén használhatóak akár kesztyűben is. Akár a városi dzsungelben, akár járatlan terepen haladsz, a Jimny elegendő helyet és praktikus tárolási lehetőséget biztosít minden igény kielégítésére.

Biztonság - A megújult Jimny még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.

Teljesítmény - Semmi sem állhat az utadba, ha a Jimnyt vezeted. Amikor a leginkább szükséged van rá a páratlan agilitás, pontos irányíthatóság és eröteljes nyomaték elvisz bárhova, ahova el szeretnél jutni.


Új 1,5 literes motor - A Jimnyvel többre vagy képes. Robusztus 1,5 literes motorja erőteljes nyomatékot biztosít széles fordulatszám-tartományban az erőteljes off-road teljesítmény érdekében. Kicsi és könnyű, valamint felettébb üzemanyag-takarékos.

Kiváló terepszögek és alvázmagasság - A kiváló hátsó, középső és első terepszögnek és az alvázmagasságnak köszönhetően kitolhatod határaidat a kinti világ felfedezésében, hiszen könnyedén bevehetők a meredek emelkedők, éles lejtők és akadályok anélkül, hogy megkarcolnád a Jimny lökhárítóit vagy alvázát.


All grip - Összkerékmeghajtás felezővel ellátott osztóművel
A Jimny minden helyzethez alkalmazkodik. Ha a haladás nehézzé válik, tedd az osztóműt 4L üzemmódba a maximális nyomaték és vonóerő elérése érdekében. Egyenletes off-road csapáson vagy hófedte utakon válts 4H üzemmódba, és élvezd az összkerékhajtás nyújtotta vonóerőt nagyobb sebességnél is. Ha visszaérsz a burkolt útra, válts vissza 2H (kétkerékmeghajtás) üzemmódba a simább, csendesebb és üzemanyag-takarékosabb autózáshoz.

SUZUKI JIMNY KÜLSŐ

A Jimny megküzd a legzordabb időjárási és domborzati viszonyokkal, és oda is eljut, ahova mások nem merészkednek. Szembenéz a természet kihívásaival.


Tökéletesített lökhárítók - A szögletes lökhárítóperemek jobban védik a kerekeket. Az öntött fekete műanyag véd a kőfelverődésektől és karcolásoktól.

Praktikus vízelvezető sín - A sín megakadályozza, hogy a víz lecsepegjen a tetőről, így nem ázunk meg ki- és beszálláskor.

Szögletes motorháztető - A motorháztetőt úgy alakították ki, hogy mindig lássuk a sarkait. Így nehéz terepen is könnyű átlátni a helyzetet.

SUZUKI JIMNY BELSŐ

A Jimnyben minden a vezetésről szól. A stílusos, fekete belső visszafogott, mégis vonzó, a kezelőszervek könnyedén használhatóak akár kesztyűben is. Akár a városi dzsungelben, akár járatlan terepen haladsz, a Jimny elegendő helyet és praktikus tárolási lehetőséget biztosít minden igény kielégítésére.


Praktikus csomagtér - Az átgondoltan tervezett csomagtér bővíthető a hátsó ülések lehajtásával, a padló és az üléstámlák pedig műgyanta-bevonatúak* a szennyeződések könnyebb eltávolítása érdekében. A teljesen sík, kibővített csomagtérben a széles tárgyak keresztben is elférnek. A csavarnyílások lehetővé teszik olyan opcionális kiegészítő tartozékok használatát, mint például a csomagtartó-keresztrúd vagy kampó, tovább növelve a variálhatóságot és praktikusságot. A hátsó elektromos aljzat** használatával működtetheted készülékeidet és szerszámaidat a jármű mögött.

Megvilágított műszerfali kijelzők - A műszerfali kijelzők éjjel-nappal, országúton és terepen is világítanak a jobb láthatóság érdekében.

Infravörös érintőképernyő - A 7 colos infravörös érintőképernyőn keresztül az audio- és navigációs rendszer kesztyűben is egy ujjal, könnyedén vezérelhető*. A Smartphone Linkage Display Audio működése Apple CarPlay*1, Android AutoTM*2 és MirrorLinkTM*3 segítségével is lehetséges, ami lehetővé teszi a különféle okostelefon-alkalmazások használatát.

Kormánymű - A megfelelő visszacsatolást, ugyanakkor mégis minimális visszarúgást biztosító robusztus, golyósorsós kormánymű végig kapcsolatban marad a talajjal. A luxus hatását keltő, bőrborítású* kormánykerék függőlegesen akár 35 mm-ig is állítható.

SUZUKI JIMNY TULAJDONSÁGOK

A megújult Jimny még többféle vezetéstámogató rendszere fejlett érzékelőivel mindig figyeli, mi történik körülötted, hogy a legnagyobb biztonságban utazhass. A különféle asszisztensek a vezetés kényelméhez is hozzájárulnak.


DSBS (kombinált érzékelős vészfékasszisztens) - Menet közben a Jimny két érzékelővel (kamerával és lézerérzékelővel) meghatározza, fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy egy gyalogossal. Ütközésveszély esetén az autó a helyzettől függően a következő három lehetséges módon reagálhat.

Sávtartás-figyelmeztetés - Egy hosszú nap után támogatást nyújt neked. Amikor a jármű hozzávetőleg 60 km/h fölött halad, és a sávon belül egyik széltől a másikig kóvályog, a rendszer csipogó figyelmeztető jelzést ad, és a műszerfalon fényjelzés is jelez. Ez felhívja a vezető figyelmét az álmosság vagy más tényező miatti kontrollálatlan irányváltásokra.

Sávelhagyás-figyelmeztetés - Miközben a jármű 60 km/h-nál nagyobb sebességgel halad, a sávelhagyásra figyelmeztető funkció meghatározza a jármű útvonalát, és ha sávelhagyást észlel fényjelzéssel (kijelző és ikon), valamint érzékelhető figyelmeztetéssel (a kormánykerék rezgetésével) figyelmezteti a vezetőt.

Forgalmi jelzések felismerése - A rendszer az egylencsés kamera segítségével figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket. A sebességkorlátozásra vonatkozó vagy behajtást tiltó jelzések érzékelésekor a rendszer megjeleníti az adott jelzést a műszeregységen, emlékeztetve a vezetőt, hogy az autó épp milyen jelzés mellett haladt el. Több jelzés érzékelésekor maximum három jelzés egyidejű megjelenítésére van lehetőség.


Visszagurulás-gátló
Indulj előre a meredek emelkedőkön is. A visszagurulás-gátló még a jobb és bal oldalon eltérő, egyenetlen lejtőn is segít megakadályozni a visszagurulást, így neked csak a kigyorsításra kell összpontosítanod

Lejtmenetvezérlő
Trükkös lejtőkön a rendszer egy gomb megnyomásával elkezd automatikusan fékezni, és állandó sebességet tart fenn, így a kormányzásra koncentrálhatsz a fékpedál és a kuplung használata nélkül.


Fékekkel működő differenciálzár funkció (LSD)
Maradj magabiztos csúszós talajon is. Ha két átlósan elhelyezkedő kerék síkos útfelületen elveszti a kapaszkodást, a fékekkel működő differenciálzár automatikusan lefékezi a megcsúszott kerekeket és újraosztja a nyomatékot a másik két kerék között, így a Jimny kiszökik a nehéz helyzetből.

Merev létraalváz
A Jimny a legelső generációtól kezdve a komoly kihívást jelentő off-road teljesítmény eléréséhez biztos alapot nyújtó létraalvázzal rendelkezik.

AjánlatkérésJelentkezés tesztvezetésre
AKCIÓS ÚJ AUTÓ KÍNÁLATUNKAjánlatkérés
Jelentkezés tesztvezetésre

Munkatársaink

Kérjük válasszon márkát!
Kérjük válasszon telephelyet!


Kérjük válasszon telephelyet!

Visszahívást kérek


Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk