Telephelyeink

Online értékesítési tanácsadás


Intézze szalonlátogatását virtuálisan otthona kényelméből, videónhíváson keresztül munkanapokon 08:00–15:00 óra között, így elkerülheti, hogy személyesen kelljen ellátogatnia márkakereskedésünkbe, mégis teljes körű információt kaphat értékesítő kollégáinktól a kiszemelt gépjárművel, valamint a gépjármű vásárlással kapcsolatos ügyintézésről! Keresse kollégáinkat bizalommal!


Milyen ügyeket intézhet videóhíváson keresztül?


  • Értékesítési tanácsadás.
  • Szalonban kihelyezett gépjárművek bemutatása.
  • Finanszírozási tanácsadás.

Hogyan használhatja az online értékesítési tanácsadást?


  • Amennyiben már rendelkezik Viber/Skype alkalmazással nincs más teendője mint a kiválasztott értékesítő munkatárs elérhetőségeinél feltüntetett Viber/Skype videóhívás gombra kattintania, és videóhívást kezdeményeznie. A Viber/Skype alkalmazással ingyenes hívásokat és üzenetküldést kezdeményezhet.*

  • Amennyiben még nem rendelkezik Viber/Skype alkalmazással könnyen letöltheti a magyar nyelvű weboldalról. Látogasson el a https://www.viber.com/hu/download/ vagy https://www.skype.com/hu/get-skype/ weboldalra, töltse le az okostelefon, vagy asztali alkalmazást, hogy használni tudja a szolgáltatást. A Viber/Skype alkalmazással ingyenes hívásokat és üzenetküldést kezdeményezhet.**A videóhívás szolgáltatás igénybevételéhez szélessávú internet kapcsolatra és videó hívás fogadására alkalmas eszközre van szükség. Az Autócentrum Szabó Kft. nem képvisel, szavatol, járul hozzá vagy felelős bármely külső webhelyért, amelyhez ez a webhely kapcsolódik vagy amely ehhez a webhelyhez kapcsolódik. Bármely külső webhely, amelyet Ön a jelen webhelyen található linkre kattintva meglátogat, az Autócentrum Szabó Kft. ellenőrzésén kívül esik, ezért annak meglátogatása teljes mértékben az Ön saját felelősségére történik. Az Autócentrum Szabó Kft. a leírásban szereplő alkalmazásokért, és azok használatért semmilyen jogi, anyagi és egyéb felelősséget nem vállal, azok használatát minden esetben az adott személy saját felelősségére teszi. Az adott alkalmazáshoz kapcsolódó használati feltételeiről tájékozódjon azok weboldalán.

Munkatársaink

Kérjük válasszon márkát!
Kérjük válasszon telephelyet!


Kérjük válasszon telephelyet!
Cím
2030 Érd, Kis-Duna utca 7-9.
Telefon
+36 (23) 524 028
Nyitva tartás
Új- és használt autó értékesítés
H-P: 08:00-18:00
Szombat: 09:00-13:00
Vasárnap: Zárva
Szerviz
H-P: 08:00-17:00
Sz-V: Zárva

Visszahívást kérekOldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk